Webhotell og Drift av Trygg Nettside

Trygg Nettside er en rimelig løsning for deg som ikke ønsker å bruke tid på tekniske utfordringer som webhotell og nettside, men som samtidig ønsker å se seriøs og moderne ut.

En webside, nettside eller hjemmeside om du vil, er avhengig av kontinuerlig drift for å fungere optimalt. Av sikkerhetsmessige og brukervennlige årsaker må nettsiden deres holdes oppdatert. Dette er vi spesialister på med 25 års erfaring fra IT og internett. Vi har webservere og tilbyr hosting flere steder i Norge, Europa og USA i samarbeid med partnere.

Du velger selv om du ønsker at deres nettside skal være lagret i vårt webhotell, men vi kan uansett drifte din nettside 24/7 365 dager i året. Vi er spesialister på Wordpress, design, sikkerhetsløsninger, vedlikehold, innholdsgenerering og mye mer. Hos Kopperud Nordic er du i trygge hender.

GEO Hosting

Kopperud Nordic har samarbeidspartnere i hele verden for hosting av nettsider og webhotell. Dersom ditt marked først og fremst er i Norge og Skandinavia er det naturligvis best å lagre nettsiden på server i Norge eller Skandinavia. Dersom du har flest besøkende fra Tyskland er det fordelaktig å lagre nettsiden på server i Tyskland. Dette gjør vi for at dine kunde skal oppleve nettsiden så rask som mulig. Trege nettsider besøker vi sjelden 2 ganger dersom vi ikke må. Det er 80% sjanse for at en bruker returnerer til en nettside som oppfattes brukervennlig og rask - enn motsatt. Denne siden f.eks er naturligvis lagret i Norge siden vi henvender oss til det norske markedet.

Hva koster webhotell og drift?

Webhotell & Drift koster fra 490,- / mnd. eks. mva. Vi tar oss gjerne av flytting av domenet deres til våre servere, så du har alt på et sted, og fordi vi da lettere kan drifte deg 100% og gjøre opplevelsen din best mulig. Se alle priser her.

Kontakt oss for et godt tilbud, og rask levering.

Søkemotoroptimalisering (SEO) Trygg Nettside